Lodgetent La petite Lune

Een nostalgische vakantie in een luxe lodgetent (safaritent)

Daar zit je dan op de veranda van la petite lune,  je  grote eigen  safaritent,  tegen de bosrand met een mooi uitzicht op de tuin en een maximum aan privacy, genietend van de stilte en rust terwijl de kinderen lekker spelen op de trampoline of in één van de beide zwembaden. Een  ruime tent die van alle gemakken is voorzien en ruimte biedt aan een  gezin van max 5 personen. Je schenkt een glaasje wijn en eet een hapje of leest een boek. Geniet van de rust. En de hond…….snuffelt rond in het bos op zoek naar spoortjes.

 

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Je zit in je loungestoel en laat lekkere stukjes vlees langzaam garen op de barbecue, om daarna gezellig aan de eettafel tijdens de maaltijd te overleggen wat u de volgende dag wilt gaan ondernemen, of te besluiten toch maar weer “thuis” te blijven en bij het zwembad te gaan liggen.

De keuken

Indien U van koken houdt, hoeft u zich niet te behelpen met een gastoestel op camping gas. In het  woongedeelte staat het keuken blok met 4 pits gastoestel, een aanrechtblad, met wasbak en koud water aansluiting, een koelkast met vriesvak. U hoeft geen camping gerei mee te nemen. De keuken is volledig ingericht en alles is aanwezig. Voorts is er een eethoek en voldoende kastruimte om alles op te bergen.

Hand- en theedoeken moet u zelf meenemen.

‘s Avonds kunt u zich bij helder weer verbazen omtrent de hoeveelheid sterren aan het firmament en kunt u de nachtvogels horen fluiten en het wild horen ritselen in het bos. 

De slaapkamers

U slaapt op  boxspring bedden (80×200) terwijl de kinderen kunnen kiezen uit een stapelbed en een éénpersoonsbed (70×200) en mocht u de lakens en beddenhoezen tussentijds willen verwisselen, ook hierin is voorzien.  Trouwens de bedden zijn reeds opgemaakt als U arriveert; de vakantie kan dus direkt beginnen.  

Ons doel is u en uw gezin op een andere wijze met behoud van luxe, in alle vrijheid te laten genieten van de stilte, de rust en de schoonheid die de natuur ons biedt. Voorts zullen wij u opmerkzaam maken op de wetenswaardigheden en aktiviteten in de regio; uiteindelijk wonen wij hier al 13 jaar..

Wij willen dat u zich bij ons, ook in de tent,  thuis voelt en hebben een “huiselijke”sfeer gecreëerd, daartoe heeft Plonie de tent verder ingericht en aangekleed met allerlei gezellige spullen zoals o.a. schemerlampjes en bijzettafeltjes.

Privé Sanitair

Toegegeven, uw eigen (privé) toilet, douche en wastafel bevinden zich in het “local technique”van het zwembad; dat betekent dat U  50 meter moet lopen. Overigens zijn daar ook uw buitenkeuken met warm en koud water en de wasmachine in medegebruik met ons. Het is ‘s nachts erg donker, daarom zetten we naast de tent ook nog een chemisch toilet.

Natuurlijk wilt u  weten welke weekprijzen wij hanteren voor dit alles. Wij willen geen verrassingen achteraf en daarom hanteren wij, m.u.v. de eindschoonmaak “all in”prijzen, d.w.z. incl beddengoed, energie etc. Zie hiertoe het hoofdstuk “tarief”.

U bent van harte welkom.

 

[cml_media_alt id='361']Q13[/cml_media_alt]