Het gastenboek, enkele ervaringen

Hier vindt u enkele ervaringen van onze gasten:

 

Een heerlijke vakantie op la petite Lune

2 weken hebben wij vakantie mogen vieren op la Lune in de safaritent la petite Lune.
van dag 1 t/m dag 14 hebben we genoten. Wat een mooie plek!
Een prachtige en gezellig ingerichte tent, van alle gemakken voorzien. Ook de eigen sanitaire voorzieningen zijn heel goed.
De mooie tuin, het heerlijke zwembad, de ligbedden. En natuurlijk niet te vergeten het gastenechtpaar Willem en Plonie. Wat een hartelijke en gastvrije mensen!
Meteen toen we aankwamen voelden we ons welkom en op ons gemak. Steeds weer verse en gezonde verrassingen uit de moestuin krijgen, lekkere eigengemaakte producten van Plonie. Willem weet ontzetttend veel over de omgeving te vertellen en heeft allerlei leuke tips voor uitstapjes.
Aanraders zijn: de airbusfabriek, Toulouse, Montauban, allerlei markten in de omgeving, het klimbos in Montech, mooie routes om te rijden en uitkomen in hele kleine dorpjes en daar een mooie wandeling maken…kortom er is genoeg te zien en te beleven in de omgeving.
En op la Lune zelf is het natuurlijk ook heerlijk relaxen. Ook onze kinderen (19 en 15) hebben zich ook prima vermaakt. Ook was het gezellig bij het zwembad met de gasten uit de gite en er is meer dan genoeg plek in en om het zwembad.
Ook was het goed en leuk om de zondagen mee te gaan met Willem en Plonie naar hun Franse kerk. Wat was het gaaf dat onze zoon de 2e zondag de dienst kon begeleiden op de piano, mooi om te zien hoe het de gemeenteleden daar raakte.
We hebben een fantastische vakantie gehad!!!
Willem en Plonie, nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en hartelijkheid.
We kunnen iedereen aanraden om bij jullie vakantie te vieren!

Ruud Annelize Jos / Bernd den Broede

========================================================================================================

Beste Willem en Plonie,
zowel de week in de Safaritent als de week in de Gite waren echt heel fijn. Beide zijn van alle gemakken voorzien, waarbij de tent, naar onze mening, nog iets meer het vakantiegevoel onderstreept d.m.v. het intensievere buitenleven. Ook voor onze hond Indy was het vrijheid, blijheid en hij genoot zichtbaar van het spelen met jullie lieve Fleur. De kinderen amuseerden zich in het zwembad en met badmintonnen op de grote speelweide. De ontvangst was hartverwarmend, alsof we jullie al jaren kennen. De heerlijke verrassingen na een dagje weg in de vorm van courgettes, tomaten, appels, pruimen en vijgen waren een genot! De omgeving is prachtig met mogelijkheden voor uitstapjes naar Toulouse, Airbus of een plaatselijke markt. Verder hebben we genoten van de rust, de prachtige zonsondergangen, lange avonden in de comfortabele ligstoelen onder de prachtige sterrenhemel, in een decor van zonnebloemvelden, ´spelende´ vleermuizen en de roep van een uil. Ook toen onze vakantierust ´ongelukkig´ verstoord werd door auto-ongeluk, met overigens alleen schade aan de auto, konden wij gelukkig terugvallen op Willems` talenkennis. Hij ondersteunde ons met raad en daad en maakte daardoor de noodzakelijke afwikkeling minder gecompliceerd. Nogmaals hartelijk dank aan jullie, Willem en Plonie. Jullie zijn een superteam! Groetjes van Guido, Yvette, Guy, Nadine, Stijn, Anne Claire en Indy  (05/09/2015)

========================================================================================================

 

Beste Plonie en ´meneer Willem´, (30/08/2015)

Wat hebben we genoten van ons verblijf in La petitie lune! De tent is van alle gemakken voorzien. Goede bedden, ruim keukenblok, koelkast etc. Op de vlonder is het goed toeven. We hebben ´s avonds heerlijk vanuit de luie stoelen met een glaasje wijn naar de sterren gekeken. De badkamer is ook keurig met een fijne ruime douche. Onze jongens waren niet uit het zwembad weg te slaan. En wij vonden dat echt niet erg. We lagen heerlijk in de lounge stoelen en lazen een boek. Op jullie terrein is het heerlijk rustig.
In de omgeving is genoeg te doen en te zien. Van een wandeling tussen te velden tot een bezoek aan de Airbus fabriek. En niet te vergeten een dag Toulouse. Wat een mooie en gezellige stad!
Jullie persoonlijke aandacht en zorg voor ons was echt de kers op de taart. Al het lekkers uit de (moes)tuin, de jam´s. Willem die voor ons tolkte bij de Franse wijnboer die toch net iets te snel voor ons sprak, en het boeken van kaartjes bij de Airbus fabriek. Het zijn misschien kleine dingen, maar zoals het spreekwoord zegt – dat zijn de dingen die het doen.

Graag tot een volgende keer,
Paul en Leonie
Roel, Daan en Coen

=======================================================================================================

Bette en Lex [10-08-15]

De eerste week hebben wij samen met de fam. Grundel op jullie terrein gelogeerd. Wij logeerden echter in de safaritent. En ook bij ons was werkelijk aan alles gedacht.
De ontvangst zaterdag´ s was al een heerlijk voorproefje.
Driemaal samen met jullie gegeten, tweemaal enkele dagen achter elkaar bijzonder mooi warm weer, s´ avonds heerlijke afkoeling en dat op een zeer mooie idyllische plek, werkelijk chapeau.

Wij zien uit naar onze afspraak met jullie komende winter in Maastricht.

Betty en Lex